Loading...

Ledelsesmæssigt generationsskifte i Partner Revision

Generationsskifte i ledelsen

Øvrigt1. oktober 2019

Hidtidige administrerende direktør Lars Ole Mortensen ønsker fremover at koncentrere sig fuldt ud om det daglige arbejde med kunder i Partner Revision i Ikast. Han overlader derfor topposten i selskabet til statsautoriseret revisor Peter Vinderslev, Partner Revision Herning

Efter ti år i spidsen som administrerende direktør for Partner Revision med afdelinger i otte byer fordelt fra Silkeborg i øst til Ringkøbing i vest er statsautoriseret revisor Lars Ole Mortensen klar til at koncentrere sig om kernen.

- Det har været spændende at stå i spidsen for en virksomhed, som hele tiden udvikler sig. Men det har også været en krævende tid. Derfor har jeg personligt brug for og er klar til at slippe ledelsen og koncentrere mig om mine kunder, og samtidig måske få skåret en anelse ned på en arbejdsuge, som gennem årene med både ledelse og kunder har vokset sig for lang, siger Lars Ole Mortensen.

I løbet af de seneste måneder har han i samarbejde med statsautoriseret revisor, Peter Vinderslev, fra Partner Revision i Herning lagt fundamentet til generationsskiftet.

- At der står en dygtig og talentfuld kollega klar til at tage over, var med til at gøre beslutningen nemmere. Jeg overlader trygt stafetten til Peter, der har alle kompetencer til at bære den videre til gavn for virksomheden og kunderne. Og så glæder jeg mig utrolig meget til min egen nye rolle – gamle rolle – fra kontoret i Ikast, siger Lars Ole Mortensen.

Ny med mange års erfaring

Virksomhedens nye administrerende direktør indtræder på posten med masser af erfaring. Sine 44 år til trods kunne Peter Vinderslev for nyligt fejre 25-års jubilæum i Partner Revision.

- Derfor ved jeg også, at virksomheden nu igennem 51 år har været drevet frem af en sund og god strategi, som jeg ikke ser nogen grund til at ændre. Jeg glæder mig til de nye udfordringer og ved, at jeg i hele organisationen er omgivet af dygtige kolleger, der som jeg kender vores mål og vores retning, siger Peter Vinderslev.

Han forsætter uændret med placering i Herning.

- Og jeg skal også fortsat betjene mine kunder sammen med mine kompetente kolleger, jeg også hidtil har samarbejdet med om sagerne.

Igennem en årrække har Partner Revision været præget af organisk vækst og opkøb af revisionsvirksomheder fordelt over Midt- og Vestjylland.

- Partner Revision vil fortsat arbejde på at udbygge vores stærke markedsposition her i regionen, hvor vi har positioneret os på en høj grad af service og en proaktiv rådgivning. Viser muligheden for et opkøb sig, ser vi altid seriøst på den, siger Peter Vinderslev.

Han har i det seneste år fungeret som bestyrelsesformand for Partner Revision. En post han naturligt overlader med sin tiltræden som administrerende direktør. Ny formand for bestyrelsen bliver statsautoriseret revisor John Andersen fra Partner Revision i Skjern.

Tilbage til oversigten

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af nyheder, der kan have betydning for din virksomhed. Vi opdaterer dig på love og regler, giver dig inspiration og deler ny og værdifuld viden.

    First Name:

Find din nærmeste afdeling

Partner Revision dækker hele det midt- og vestjyske område. Med ni lokale kontorer er vi altid tæt på din virksomhed. Og du er altid velkommen.

 

Se alle vores afdelinger

keyboard_arrow_up