Loading...

Vandværker

Vi har mange års erfaring med revision og regnskabsudarbejdelse for vandværker. Større vandværker er underlagt særlovgivningen i Vandsektorloven. Vi har personale med den fornødne kendskab til særlovgivningen på området og vil derfor også kunne rådgive alle størrelser af vandværker med regnskabsaflæggelse, der opfylder den gældende lovgivning.

Få rådgivning af en ekspert

Hos Partner Revision er vi eksperter i vandværker. Her ser du nogle af vores eksperter og deres kontaktinformationer. Tag kontakt til en af dem og hør mere om dine muligheder. Vi er altid klar på nye udfordringer.

Ole Jespersen-Skree

statsautoriseret revisor

Tlf: + 45 72 14 42 23

ojs@partner-revision.dk

Ole Jespersen-Skree

Claus Lykke Jensen

Statsautoriseret revisor

Tlf: + 45 72 14 43 40

clj@partner-revision.dk

Claus Lykke Jensen

Vi rådgiver altid med udgangspunkt i dine unikke behov

Vi rådgiver om mange andre forhold – eksempelvis køb og salg af virksomheder, fusioner, generationsskifte og investeringer. Det gør vi, fordi vi som virksomhedens revisor har en dyb indsigt i vore kunders forhold. Vi rådgiver altid med udgangspunkt i dine unikke behov. Kontakt din lokale afdeling for at høre mere om dine muligheder.

Book et møde med en revisor

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af nyheder, der kan have betydning for din virksomhed. Vi opdaterer dig på love og regler, giver dig inspiration og deler ny og værdifuld viden.

    First Name:

Find din nærmeste afdeling

Partner Revision dækker hele det midt- og vestjyske område. Med ni lokale kontorer er vi altid tæt på din virksomhed. Og du er altid velkommen.

 

Se alle vores afdelinger

keyboard_arrow_up