Loading...

Varmeværker

Varmeforsyningsområdet er præget af særlovgivningen i Varmeforsyningsloven. Vi har personale med specialviden på området og kan derfor assistere varmeværkerne med at forstå og bruge varmeforsyningsloven, både i forbindelse med aflæggelsen af årsregnskabet og også i forhold til de lovpligtige indberetninger til Energitilsynet, som varmeværkerne er underlagt.

Få rådgivning af en ekspert

Hos Partner Revision er vi eksperter i varmeværker. Her ser du nogle af vores eksperter og deres kontaktinformationer. Tag kontakt til en af dem og hør mere om dine muligheder. Vi er altid klar på nye udfordringer.

Ole Jespersen-Skree

statsautoriseret revisor

Tlf: + 45 72 14 42 23

ojs@partner-revision.dk

Ole Jespersen-Skree

Bjarne Ulrik Pedersen

revisor

Tlf: +45 72 14 43 21

bup@partner-revision.dk

Bjarne Ulrik Pedersen

Vi rådgiver altid med udgangspunkt i dine unikke behov

Vi rådgiver om mange andre forhold – eksempelvis køb og salg af virksomheder, fusioner, generationsskifte og investeringer. Det gør vi, fordi vi som virksomhedens revisor har en dyb indsigt i vore kunders forhold. Vi rådgiver altid med udgangspunkt i dine unikke behov. Kontakt din lokale afdeling for at høre mere om dine muligheder.

Book et møde med en revisor

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af nyheder, der kan have betydning for din virksomhed. Vi opdaterer dig på love og regler, giver dig inspiration og deler ny og værdifuld viden.

Find din nærmeste afdeling

Partner Revision dækker hele det midt- og vestjyske område. Med ni lokale kontorer er vi altid tæt på din virksomhed. Og du er altid velkommen.

 

Se alle vores afdelinger

keyboard_arrow_up