Loading...

Vindmøller

Partner Revision har lang erfaring i rådgivning og assistance til en række vindmøllelaug, beliggende i hele landet, store som små.

Regnskab, revision og rådgivning vindmøller

Vi kan blandt andet hjælpe med:

  • Udarbejdelse og revision af årsrapporter og skatteregnskaber.
  • Rådgivning i forbindelse med etablering af laug og projekter, herunder gennemgang og påtegning af udbudsmateriale efter køberetsordningen

Hør mere om dine muligheder

Få rådgivning af en ekspert

Hos Partner Revision er vi eksperter i vindmøller. Her ser du en af vores eksperter. Tag kontakt til ham og hør mere om dine muligheder. Vi er altid klar på nye udfordringer.

Henning Jager Neldeberg

statsautoriseret revisor

Mobil: + 45 51 38 47 11

hjn@partner-revision.dk


Henning Jager Neldeberg

Vi rådgiver altid med udgangspunkt i dine unikke behov

Vi rådgiver om mange andre forhold – eksempelvis køb og salg af virksomheder, fusioner, generationsskifte og investeringer. Det gør vi, fordi vi som virksomhedens revisor har en dyb indsigt i vore kunders forhold. Vi rådgiver altid med udgangspunkt i dine unikke behov. Kontakt din lokale afdeling for at høre mere om dine muligheder.

Book et møde med en revisor

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af nyheder, der kan have betydning for din virksomhed. Vi opdaterer dig på love og regler, giver dig inspiration og deler ny og værdifuld viden.

    First Name:

Find din nærmeste afdeling

Partner Revision dækker hele det midt- og vestjyske område. Med ni lokale kontorer er vi altid tæt på din virksomhed. Og du er altid velkommen.

 

Se alle vores afdelinger

keyboard_arrow_up