Loading...

Efterskoler

Vi har lang erfaring med revision og rådgivning af efterskoler. Dermed har vi opnået et bredt kendskab til de særlige krav og regler, der gælder på området.

Vores viden omkring området omfatter blandt andet også bevillinger, tilskud, finansiering, budgetter og økonomistyring.

.

Rådgivning om drift af efterskoler

Vi yder driftsøkonomisk rådgivning med henblik på sikring af overskudsgivende drift og tilfredsstillende finansielt beredskab. Det giver jer de frihedsgrader, der skal til for at drive en god skole.

Vi foretager vores revision og regnskabsudarbejdelse ude hos jer på skolen. Inden dagen er omme, kan vi rapportere om årets resultat og andre væsentlige forhold.

Hør mere om dine muligheder

Få rådgivning af en ekspert

Hos Partner Revision er vi eksperter i efterskoler. Her ser du nogle af vores eksperter og deres kontaktinformationer. Tag kontakt til en af dem og hør mere om dine muligheder. Vi er altid klar på nye udfordringer.

Claus Lykke Jensen

Statsautoriseret revisor

Tlf: + 45 72 14 43 40

clj@partner-revision.dk

Claus Lykke Jensen

Henrik Ludvigsen

statsautoriseret revisor

Tlf: + 45 96 80 10 27

helu@partner-revision.dk


Henrik Ludvigsen

Lars Bormann

statsautoriseret revisor

Tlf: + 45 72 14 42 15

lbo@partner-revision.dk


Lars Bormann

Yvonne B. Jessen

revisor

Tlf: +45 72 14 43 33

ybj@partner-revision.dk


Yvonne B. Jessen

Vi rådgiver altid med udgangspunkt i dine unikke behov

Vi rådgiver om mange andre forhold – eksempelvis køb og salg af virksomheder, fusioner, generationsskifte og investeringer. Det gør vi, fordi vi som virksomhedens revisor har en dyb indsigt i vore kunders forhold. Vi rådgiver altid med udgangspunkt i dine unikke behov. Kontakt din lokale afdeling for at høre mere om dine muligheder.

Book et møde med en revisor

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af nyheder, der kan have betydning for din virksomhed. Vi opdaterer dig på love og regler, giver dig inspiration og deler ny og værdifuld viden.

    First Name:

Find din nærmeste afdeling

Partner Revision dækker hele det midt- og vestjyske område. Med ni lokale kontorer er vi altid tæt på din virksomhed. Og du er altid velkommen.

 

Se alle vores afdelinger

keyboard_arrow_up