Loading...

Friskoler

Vi har lang erfaring med etablering af friskoler, herunder børnehaver, vuggestuer og overbygning. Dermed har vi opnået et tilbundsgående kendskab til de særlige krav og regler, der gælder på området.

Disse krav og regler er det også vigtigt at kende til ved regnskabsudarbejdelse og revision.

Vores viden omkring området omfatter blandt andet også bevillinger, tilskud, finansiering, budgetter og økonomistyring.

Rådgivning om drift af friskoler

Vi yder driftsøkonomisk rådgivning med henblik på sikring af overskudsgivende drift og tilfredsstillende finansielt beredskab. Det giver jer de frihedsgrader, der skal til for at drive en god skole.

Vi foretager vores revision og regnskabsudarbejdelse ude hos jer på skolen. Inden dagen er omme, kan vi rapportere om årets resultat og andre væsentlige forhold.

Hør mere om dine muligheder

Etablering af friskoler med mere

Er du involveret i et projekt, som har til formål at etablere en ny friskole, børnehave, vuggestue eller overbygning – så vil vi gerne give råd og vejledning. Vi har masser af gode erfaringer på området.

Hør mere om dine muligheder

Få rådgivning af en ekspert

Hos Partner Revision er vi eksperter i friskoler. Her ser du nogle af vores eksperter og deres kontaktinformationer. Tag kontakt til en af dem og hør mere om dine muligheder. Vi er altid klar på nye udfordringer.

Henning Jager Neldeberg

statsautoriseret revisor

Mobil: + 45 51 38 47 11

hjn@partner-revision.dk


Henning Jager Neldeberg

Henrik Dalgaard

Statsautoriseret revisor

Tlf: + 45 96 80 10 38

hda@partner-revision.dk


Henrik Dalgaard

Vita Lillebæk Nielsen

revisor

Tlf: + 45 96 80 10 26

vln@partner-revision.dk


Vita Lillebæk Nielsen

Anna Marie Pleth

revisor

Tlf: +45 72 14 43 20

amp@partner-revision.dk


Anna Marie Pleth

Vi rådgiver altid med udgangspunkt i dine unikke behov

Vi rådgiver om mange andre forhold – eksempelvis køb og salg af virksomheder, fusioner, generationsskifte og investeringer. Det gør vi, fordi vi som virksomhedens revisor har en dyb indsigt i vore kunders forhold. Vi rådgiver altid med udgangspunkt i dine unikke behov. Kontakt din lokale afdeling for at høre mere om dine muligheder.

Book et møde med en revisor

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af nyheder, der kan have betydning for din virksomhed. Vi opdaterer dig på love og regler, giver dig inspiration og deler ny og værdifuld viden.

    First Name:

Find din nærmeste afdeling

Partner Revision dækker hele det midt- og vestjyske område. Med ni lokale kontorer er vi altid tæt på din virksomhed. Og du er altid velkommen.

 

Se alle vores afdelinger

keyboard_arrow_up